La secció de Tennis del Laietà s’ha mostrat molt activa durant aquesta setmana organitzant diferents reptes tennístics i sessions de condicionament físic pels seus jugadors i jugadores i, com a activitat destacada, l’entrevista amb Albert Montañés, ex-jugador professional de l’ATP Tour, que va reunir a unes 70 persones entre alumnes de l’Escola de Competició i els seus entrenadors.

En els següents enllaços podeu veure les dues parts de l’entrevista que estan penjades en el nostre canal de Youtube:

 

La secció de Tennis us proposa també dos divertits reptes que han fet els alumnes de les escoles de tennis, però ara us toca a la resta provar-ho, a veure qui s’atreveix!

Per finalitzar us deixem amb dos consells més del Director de la Secció de Tennis, Paco López, per tancar la sèrie que vam iniciar la setmana passada:

Però no podem acabar sense donar-vos una autèntica primícia de cara a la setmana que ve ja que tindrem en exclusiva pels alumnes de l’Escola de Tennis a Pablo Carreño! Actualment ocupa la posició nº25 del Ranking ATP (el seu millor rànking va ser el nº10 l’any 2017) amb 4 títols ATP al seu palmarès.

Així doncs, com veieu el Tennis segueix molt actiu des de casa amb propostes variades per mantenir al grup unit i en forma.