Acabem de llençar una innovadora eina de consulta a la web del Laietà que l’hem anomenada L’Actualitat del Laietà en un Click – Desconfinament Covid-19, on de forma molt gràfica teniu tota la informació sobre el funcionament dels diferents serveis i instal·lacions del Club i les normes d’aplicació en cada moment del procés de desescalada.

La idea és poder consultar l’estat actual del Club en cada moment i que amb una mirada ràpida tingueu tota la informació sobre protocols d’actuació, normatives d’activitats esportives, estat de les instal·lacions, etc, ja que els serveis i instal·lacions s’adapten a cada moment de desescalada. Venen temps en que ens haurem d’anar adaptant a cada fase de desencalada, cadascuna amb les seves pròpies característiques, exigències, normatives i un sense fi d’informació que moltes vegades resulta complicada de llegir i entendre.

Al Laietà hem fet aquesta feina per vosaltres i simplement amb un click teniu la informació breu, concisa, clara i entenedora, la qual ve emmarcada en una camp de pictogrames que representen cadascun dels serveis i instal·lacions del Club que fan molt fàcil la seva comprensió.

També veureu que a partir d’ara cada comunicat que farem del Laietà hi haurà un enllaç a la part superior que us portarà directament a l’apartat de la web L’Actualitat del Laietà en un Click. Esperem doncs que feu us d’aquesta eina que ha estat pensada per vosaltres i per facilitar-vos una mica més les coses.