El Laiesport, Escola Esportiva de Base del Club Esportiu Laietà, ubicat al barri de Les Corts de Barcelona, ja està preparat per començar una nova temporada esportiva 2020-2021.

El Nou Laiesport, Escola Esportiva de Base del Club Esportiu Laietà, està dirigit a nens i nenes de 3 a 12 anys i les sessions es duen a terme els dissabtes als matins.

El Nou Laiesport torna als seus orígens amb la voluntat de l’antic Patronat de ser l’Escola Esportiva de Base del Laietà. és tennis, més pàdel, més bàsquet i més futbol sala, combinat amb altres activitats històriques del Club com el patinatge.

El concepte del Nou Laiesport és el de ser l’escola pre-esportiva del Laietà i crear als futurs esportistes del Club que defensaran els colors de les nostres Seccions Esportives allà on vagin. L’antic Patronat, que és a on s’inspira el Nou Laieport, va ser una gran pedrera d’esportistes i de persones, on a banda de formar esportivament als nens i nenes del Laietà, se’ls inculcava els valors propis de l’esport i del nostre Club.

Volem tornar a generar aquesta gran pedrera d’esportistes que tant ens han ajudat a mantenir viu l’esperit esportiu i competitiu del nostre Club, i ha formar aquesta gran família que és avui el Laietà.

Més informació a direcció@laiestiu.cat.