L’equip +60 de tennis del Laietà es va proclamar ahir sots-campió d’Espanya en categoria Plata, al no poder vèncer a la final, celebrada a les pistes del nostre Club, al CT Vilanova (quart favorit), qui es va endur el campionat i l’ascens a categoria Or després de derrotar als nostres jugadors per 3-0.

Val a dir que la sort no va estar de cara dels jugadors del Laietà degut a les lesions que van sofrir tant el Jaume Riera com al Pau Brufau en els seus respectius partits. El Jaume, que havia guanyat el primer set, va veure com el seu rendiment minvava i va acabant perdent en el súper tie-break del tercer set. Per la seva banda el Pau va arribar fins al tie-break del segon set, però malauradament va haver-se de retirar.

Malgrat aquest resultat hem d’estar orgullosos dels nostres veterans ja que han fet un campionat extraordinari. Sense sortir com a caps de sèrie, van ser capaços d’eliminar al CD Hispano-Francés (3-2), tercer favorit, en quarts de final i guanyar al CT Paguera (4-1), primer cap de sèrie, en semifinals a Mallorca.

Ara queda una última oportunitat per poder pujar a categoria Or ja que el Laietà s’enfrontarà al perdedor de l’eliminatòria entre l’AD Stadium Casablanca i el CT Chamartín (categoria Or Descens), partit que encara no s’ha pogut jugar degut a la situació que viu Madrid respecte a la pandèmia del Covid. Quan sapiguem dates ja us informarem.

Per acabar volem felicitar al CT Vilanova per l’èxit obtingut i als nostres jugadors per haver arribat a la final i haver defensat els color del Laietà amb orgull!