Les Seccions Esportives del Laietà ja estan preparades per començar una nova temporada que es presenta molt esperançadora, emocionant i competitiva.

Tenim més ganes que mai de poder tornar a gaudir al Club dels nostres joves esportistes que són els que omplen de vida i esport les instal·lacions del Laietà.

Tornem amb una Escola de Tennis social i de competició que és un referent a nivell català i estatal, amb un grup de tennistes que cada vegada estan obtenint resultats més esperançadors i prestigiosos.

L’Escola de Pàdel va creixent dia a dia i ja estem recollint els primers fruits, tant a nivell organitzatiu, participatiu i de resultats, degut a la gran feina que s’està fent des de la direcció tècnica.

La Secció de Bàsquet torna amb força amb una escola cada vegada més consolidada i que ens permetrà seguir construint el futur del nostre esport degà, més tretze equips que segueixen creixent i creant una autèntica pedrera de jugadors del bàsquet català.

La Secció de Futbol Sala segueix amb la seva línia impecable amb deu equips de competició i una escola que ha assolit els seus màxims amb un ADN propi de l’estil de casa nostra, gràcies a la direcció tècnica i un grup d’entrenadors impecables.

I per finalitzar el Nou Laiesport que torna als seus orígens amb la voluntat de l’antic Patronat de ser l’Escola Esportiva de Base del Laietà que es duu a terme els dissabtes al matí. Més tennis, més pàdel, més bàsquet i més futbol sala, combinat amb altres activitats històriques del Club com el patinatge. Torna a gaudir de l’esport de base al Laietà!

Podeu consultar tota la informació obrint l’enllaç del Catàleg de Seccions Esportives 2020-2021, entrant a la pàgina web del Laietà, o bé posant-vos directament en contacte amb els responsables de Seccions en les següents correus electrònics: