El passat dissabte 11 de gener va tenir lloc una magnífica exhibició de tennis taula al pavelló del Laietà de la ma de Josep Mª Palés, llegenda viva del tennis taula espanyol i considerat el millor jugador nacional de tots els temps, 36 vegades Campió d’Espanya (9 individual, 9 parelles, 9 parelles mixtes i 9 per equips), i la participació en 9 mundials, 9 europesus i els JJOO de Barcelona’92, juntament amb el seu inseparable Li Qui, Campió del Món amb la selecció xinesa i Fede Sardà, 9 vegades Campió d’espanya per Equips.

La convocatòria va despertar l’interès dels socis del Club ja que va congregar a més d’un centenar de persones, entre elles el Vice President Esportiu, Sr. Manel Monroig, el gerent del Club, Sr. Josep Manel Gurrera i el Vocal de Tennis de la Junta Directiva, el Sr. Antoni Canudas, entre d’altres. Tots ells van quedar absolutament meravellats i atònits de les habilitats que van demostrar els jugadors de tennis taula i del que eren capaços de fer amb les pales. Durant tota l’estona va regnar un ambient distès i divertit on tothom va gaudir en directe d’aquest magnífic esport del que ara els socis del Laietà tenen l’oportunitat de practicar amb les dues taules noves que s’han habilitat a la planta baixa del gimnàs.

Aquesta exhibició s’emmarca dintre del programa de promoció de tennis taula que en Josep MªPalés organitza al llarg de l’any per diferents instal·lacions esportives, a través de l’Escola CTT Pep Palés. Des d’aquestes línies volem agraïr a ell i al seu equip que hagin vingut al nostre Club i ens hagin fet gaudir tant del tennis taula.

A continuació hi ha una sèrie de videos on podeu veure alguns moments de l’exhibició: