Us presentem un dels grans i nous fitxatges d’aquesta temporada de la Secció de Bàsquet, el Raúl Rubio, nou entrenador del Sènior A.

Un entrenador amb una llarga i exitosa carrera.  Després dels seus inicis com a jugador i com a entrenador al desaparegut Santiago Apóstol (després Centre La Torrassa) on va començar als 14 anys a les banquetes, va seguir la seva trajectòria a AESE. Allà va entrenar des de cadets fins a sèniors, tant masculins com femenins, durant un grapat d’anys.  Allà  va aconseguir ascensos amb els sèniors tant masculí i femení. Va continuar la seva carrera al Centre Catòlic d’Hospitalet on va pujar el sènior masculí des de la 2ona Catalana fins a Copa Catalunya en 4 anys, categoria on va entrenar fins a marxar al seu darrer equip.    Aquesta darrera temporada 2020-21ha estat el 2on entrenador del sènior masculí del C.B. L’ Hospitalet a la LEB Plata.

Estem encantats de poder comptar amb un entrenador que ha nascut, crescut i consolidat amb el bàsquet que volem al Laietà, bon entrenador i bona persona.

Molta sort Raúl!