El servei de restauració del Laietà torna de l’estiu amb una oferta gastronòmica renovada, on hi destaquen els productes frescos i de proximitat de la nostra cuina catalana, i adaptada a l’època de l’any en que entrem, la transició de l’estiu a tardor.

El nostre Restaurant reinicia el seu servei a partir de demà dimecres 2 de setembre amb la novetat d’un nou menú de dilluns a divendres amb 6 primers plats i 6 segons plats a escollir. Crema freda de meló amb encenalls cruixents d’ibèric, tosta de sardines escabetxades, galta desossada al vi negre amb parmentier o bacallà confitat amb mussolina gratinada, són algunes de les especialitats que el xef Sergi ha incorporat a l’oferta gastronòmica i que no us deixaran indiferents. Recordem que l’horari de cuina és de 13:30 a 16:00h. Donades les circumstàncies actuals, només podem acceptar grups fins a un màxim de 10 persones.

A la terrassa del Club oferim una nova carta de tapes, entrepans i amanides. Hem augmentat l’oferta i, al costat dels tradicionals llagostins en tempura, tires de pollastre cajún, croquetes de carn d’olla i taules d’ibèric i formatges, entre d’altres, hem afegit uns deliciosos ous estrellats amb encenalls d’ibèric o amb xoriço, steak tartar amb torradetes o tartar de salmó amb alvocat… per llepar-se els dits!

Aprofiteu que encara fa bon temps i que al vespre fa una temperatura ideal per gaudir d’unes tapes boníssimes a la fresca. O per què no fer un bon aperitiu amb els vostres amics i amigues a la nostra terrassa? Us recordem que l’horari de la terrassa és de dilluns a dissabtes de 8:30 a 22:30h i diumenges i festius de 8:30 a 21:30h.

Per la seva banda el servei de bar/cafeteria torna a obrir en horari de dilluns a dissabtes de 8:30 a 22:30h i diumenges i festius de 8:30 a 21:30h.

Ara que s’acaben les vacances i ens tornarem a veure al Laietà, gaudim tots plegats d’un nou i actualitzat servei de restauració!

Per la seguretat de tots, us recordem que és obligatori l’ús de mascareta dintre de les instal·lacions del Laietà, així com mantenir la distància de seguretat en tot moment i netejar-vos les mans amb gel hidroalcohòlic regularment.

Per més informació podeu enviar un correu electrònic a l’adreça restaurant@laieta.cat o bé trucar al telèfon 934 486 119.

Us esperem!