Aquesta setmana hem començat amb novetats dintre de la programació d’activitats dirigides del GymLaietà amb 6 noves classes, més de 50 hores de classes dirigides i classes virtuals en directe.

A les ja populars classes de Tono, GAC, Zumba, Pilates, Spinning, Body Pump, Cross-Laie, Body Balance, Control Pilates, Ioga, Estiraments, etc, es sumen noves classes com Marxa Nòrdica, Esquena Sana, Total Condition Body, Tono Zumba, Fitball o Dynamic Ioga.

Però, què son cadascuna d’aquestes noves classes? A continuació us fem una breu introducció de cadascuna d’elles:

  • ESQUENA SANA, dimarts 9:15h amb Daniela: Aquesta activitat està enfocada a la recuperació de lesions de manera activa i a la prevenció de lesions. Amb les nostres classes d’esquena sana milloraràs la mobilitat, l’estabilitat i la força de la teva zona central per deixar de patir aquest mal d’esquena que a tant ens afecta a tots.
  • MARXA NÒRDICA, dimarts 10:15h amb Daniela. La Marxa Nòrdica consisteix en caminar amb uns bastons especialment dissenyats per aquesta activitat, amb l’objectiu d’optimitzar l’esforç físic realitzat en el moviment biomecànic del nostre cos al caminar. La Marxa Nòrdica és en definitiva una activitat física segura, natural, dinàmica, eficient i adaptada a tothom que implica a tot el cos de forma simètrica i equilibrada. El GymLaietà ofereix bastons per a realitzar l’activitat.
  • TONO ZUMBA, dimarts 19:00h amb Andrés. Combina exercicis de tonificació, modulació i definició dels músculs amb exercicis cardiovasculars d’intensitat amb moviments de Zumba, per crear un entrenament de ball i tonificació del cos alhora. S’utilitzen unes peses perquè augmenti el sentit del ritme i la coordinació mentre es tonifica grups específics de músculs. Entrenament moderat.
  • TOTAL BODY CONDITION, dimarts 20:00h amb Andrés. Aquesta nova disciplina implica un exercici de tot el nostre cos per posar-lo en plena forma física. Es basa en la combinació dels diversos materials del gimnàs (gomes, steps, barres, etc) en exercicis molt variats que serveixen per aconseguir resultats en poc temps i dintre d’una dinàmica de classe molt amena.
  • FITBALL, dimecres 14:00h amb Ángeles. El fitball és una pilota rodona, plena d’aire i de grans dimensions. És una tècnica molt completa i molt utilitzada com a mètode de tonificació i enfortiment muscular, especialment dels abdominals i zona lumbar, millora de l’equilibri i millora del nivell postural. És molt divertit i dinàmic i fa que treballar sobre aquest material sigui molt agradable.
  • IOGA DINÀMIC, divendres 14:00h amb Ángeles. El Ioga Dinàmic no és tant una forma de ioga, sinó més aviat una forma de practicar el ioga. Per tant, practiquem postures de ioga que admeten la respiració Ujjayi o “respiració victoriosa”, una tècnica que consisteix a recuperar el control de la respiració i dels pensaments.

Recordem que les classes dirigides i la sala de fitness estan restringides actualment al 30% de l’aforament i cal reserva prèvia telefònica al 934 486 350 o online mitjançant l’aplicació MiClubOnline. Recordem que  l’horari de reserves telefòniques és de dilluns a divendres de 8:00 a 18:00h i caps de setmana i festius de 8:00 a 10:00h i de 14:00 a 20:00h.

Per més informació contacteu amb Eugenio Furlano, Coordinador del GymLaietà, a l’email gymlaieta@laieta.cat.

Esperem que gaudiu del nou programa d’activitat dirigides del GymLaietà! El podeu consultar obrint el següent enllaç: AADD GymLaietà.