L’Àlex és jugador de l’infantil “A” que milita a la categoria Interterritorial.  Aquesta és la seva primera al Laietà, a on ha arribat després de deixar el club on va començar a jugar buscant nous reptes i la possibilitat de seguir creixent com a jugador.  El treball que està realitzant en el seu equip fa que sigui un dels jugadors que està en clara progressió.

  • Àlex, aquesta és la teva primera temporada en el C.E. Laietà, quina és la teva impressió del nostre club i de la secció de bàsquet?

És un club molt gran, amb un munt d’esports.  És una secció molt competitiva i es preocupen en ensenyar-nos tant valors esportius com competitius.

inline_706_https://laietasportfamily.lab2.aloewebs.com/wp-content/uploads/2019/03/20190301_200819-e1551825484420-225x300.jpg

  • Què tal t’has integrat a l’equip, amb els companys i els entrenadors ?

Molt bé, ara ja em porto molt bé amb tothom de l’equip, tant amb els jugadors com amb els entrenadors.  Al principi no coneixia  gairebé amb ningú i no parlava massa, però al setembre vam anar a un torneig de pretemporada i la convivència entre tots d’aquells dies em va ajudar a obrir-me i a fer bons amics.

  • Suposo que no va ser fàcil donar el pas de deixar el club on vas començar a jugar i venir al Laietà, ha valgut la pena?

Sí, va ser difícil deixar el meu antic club, però ha valgut la pena ja que he pogut conèixer gent nova i el nivell de bàsquet és superior.

  • Amb l’Infantil “A” esteu jugant a la categoria Interterritorial, has trobat molts canvis respecte del nivell A de la temporada anterior?

Sí, perque la temporada passada, amb el meu antic equip, anàvem als partits sabent que perdríem.  Però aquest any, essent una categoria superior, tenim la sensació de poder sortir a competir qualsevol partit com s’està demostrant.

  • Recomanaries a altres jugadors/es que vinguin a probar i a jugar al nostre club? Per què?

Sí, ja que és un club molt acollidor, amb bones instal.lacions i molta competitivitat.