El GymLaietà obre les seves portes a socis i abonats tota la setmana que ve, des del dilluns 17 fins al divendres 21 de febrer.

Durant tota la setmana els socis i abonats podreu accedir lliurement a totes les classes dirigides del GymLaietà i encara millor, podeu convidar a un amic o amiga amb vosaltres i fer la classe junts.

Aprofita per provar aquelles activitats que encara mai no has tingut l’oportunitat de realitzar, BodyPump, BodyStep, BodyBalance, CXWorx, Spinning, Zumba, Ioga, Pilates, Fit-Ball, GAC, Estiraments, Crossport, i moltes més!

I com no la nova classe de Spinning Virtual! Encara no l’has provat? Doncs a què esperes? Vine amb un amic o amiga i deixeu-vos portar per carreteres de muntanya i paratges espectaculars mentre l’instructor virtual dirigeix la classe, una experiència molt gratificant!

Consulta la graella d’activitats dirigides del GymLaietà, escull les classes que més t’agraden i vine a gaudir de les magnífiques activitats dirigides que el nostre equip d’instructors de fitness t’ofereixen.

Per més informació i assessorament contacteu amb Coordinació del GymLaietà a l’email gymlaieta@laieta.cat o bé trucant al 934 486 350.

A partir del pròxim dilluns ens veiem pel Gym!