La tarda del dissabte 27 d’octubre va tenir lloc la primera presentació de tots els equips de competició i de l’Escola de Bàsquet del C.E. Laietà.  Un esdeveniment que va ser tot un èxit de participació, tant per part dels jugadors/es i entrenadors/es desfilant a la pista, com la de pares i mares, avis i àvies, germans i germanes, i amics i amigues tots del bàsquet al Laietà que van fer petites les grades del pavelló.

Un darrere l’altre van anar desfilant tots els equips : premini, mini B, mini A, preinfantil, infantil B, infantil A, cadet C, cadet B, cadet A, júnior, Sots 21, sènior B, sènior A i Escola de Bàsquet.

Amb tots els equips a la pista va ser el moment dels parlaments per part del director esportiu, sr. Jaume Ferrer, del director esportiu de la secció, Mario del Campo i del vicepresident del C.E. Laietà, el sr. Jordi Adell, que ens va recordar que som l’equip degà del bàsquet estatal, i que va donar el tret de sortida a una sèrie d’actes que ens durant cap el centenari del club l’any 2022.

Sense cap mena de dubte, va ser un moment molt especial perquè tota la família del bàsquet al Laietà es trobés, compartís i gaudís d’aquest nostre club i d’aquest nostre esport.  Després de l’acte va tenir lloc el partit de lliga entre el sènior A i el JAC Sants amb victòria pels nostres jugadors.