A partir d’aquest dilluns 3 d’agost comencen les feines de renovació integral de les pistes centrals de tennis (15 i 16) i de la número 7.

En cadascuna de les pistes aquests treballs consistiran en el canvi de tota la pastilla, nou anivellat, noves línies i terra, millores del drenatge i desaigües i col·locació de noves xarxes.

Una vegada acabada la renovació de les tres pistes, s’haurà de fer un ús poc intensiu perquè es vagin assentant. En pocs dies ja es podran utilitzar amb normalitat.

És la primera vegada que al Club renovem tres pistes de tennis alhora, per això hem decidit fer-ho al mes d’agost per tal de que l’afectació per la pràctica del tennis social sigui mínima, i tenint en compte que l’Escola de Tennis està de vacances.

A efectes de reserves online, aquestes tres pistes es veuran afectades ja que són de les que els socis poden reservar va través de l’aplicació MiClubOnline. Per tal de que continuin havent-hi quatre pistes de tennis disponibles per poder reservar online, durant el mes d’agost aquestes seran les números 1, 5, 11 i 12.

Esperem doncs que la molèstia sigui mínima per aquells i aquelles que estigueu durant el mes d’agost pel Laietà i per la resta dir-vos que, a la tornada de vacances, us trobareu amb tres pistes de tennis noves perquè en gaudiu i torneu a agafar el ritme de joc en unes condicions excepcionals.