Tot i que el Club va obrint poc a poc les seves instal·lacions a l’aire lliure per poder practicar esport, sempre dintre de la normativa que marca el Protocol d’Actuació Específic del CE Laietà, el gimnàs continua sense poder obrir les seves portes. No obstant estem estudiant alternatives per reobrir part de l’activitat a l’aire lliure mentre no ens permetin l’obertura de les instal·lacions interiors. Segurament la setmana que ve podrem donar-vos notícies al respecte.

Així doncs l’equip tècnic del gimnàs segueix treballant per oferir-vos classes virtuals… i en aquest sentit estem contents d’informar-vos que ja hem superat les 100 Sessions Confinades! Volem agrair la gran tasca i professionalitat dels instructors i instructores del GymLaietà ja que gràcies a ells i elles hem pogut mantenir aquest contacte diari amb tots vosaltres a través de les xarxes socials

Per aquesta setmana us hem preparat les següents Sessions Confinades, esperem que les gaudiu i que us mantingueu en forma!

I us recordem que de dilluns a dissabte el GymLaietà us ofereix, a través d’Instagram, Facebook i Youtube, sessions dels nostres instructors i instructores. A més a més, podeu seguir diferents sessions en directe dels nostres instructors a les xarxes socials.

Esperem que gaudiu i us seguiu mantenint en forma amb les nostres Sessions Confinades!