Us comuniquem que entre el 3 i el 30 d’agost el servei de restauració del Club s’organitzarà en consonància a l’activitat que hi ha al Club durant aquest mes. Com ja és habitual aprofitarem per tal de fer una neteja integral de la cuina i dels magatzems, la qual no ens permet fer-la durant la resta de l’any degut a l’activitat constant que tenim.

Es prestarà servei al bar i terrassa d’11:00 a 22:00h, de dilluns a diumenge, sempre mantenint les restriccions en aforament dintre del bar, us de mascareta mentre no es consumeix i respectant les distàncies de seguretat entre les taules, tant al bar com a la terrassa. L’oferta gastronòmica es basarà en entrepans, tapes, amanides i alguns plats combinats, així com begudes fredes, calentes i gelats.

El Restaurant i la Pèrgola romandran tancats. Aquesta última, però, seguirà oferint servei amb màquines de begudes, snacks i cafè quan el bar estigui tancat.

Esperem doncs que aquells socis/es i abonats/es que estigueu pel Laietà aquest agost podeu seguir gaudint de les nostres instal·lacions i del servei de restauració.