Ahir el GymLaietà va tornar a obrir les seves portes després de tres mesos tancat, motiu pel qual estem molt contents ja que significa que mica en mica anem obrint tots els serveis del Club i anem entrant a la nova normalitat.

Ara ha arribat el moment d’acomiadar-nos de les Sessions Confinades del GymLaietà. El 19 de març, tot just una setmana després d’haver estat confinats a casa, començàvem una sèrie d’activitats dirigides virtuals que vàrem anomenar Sessions Confinades, mitjançant les quals els propis instructors i instructores del GymLaietà anaven gravant vídeos de les seves classes i els anàvem penjant dintre d’una graella d’activitats dirigides virtuals. Dimecres, un dia abans d’obrir el Gym, vàrem penjar les últimes classes virtuals, les quals ens han ajudat a mantenir l’esperit del Laietà viu i, a vosaltres, a mantenir-vos en forma.

Des de la coordinació del gimnàs us podem asseguar que hem gaudit moltíssim en l’elaboració i producció de cadascuna de les Sessions Confinades. Han estat un total de 118 sessions que han tingut un total de 112.000 visualitazions a través de les nostres xarxes socials (Facebook 61.500, Instagram 42.700) i el canal Youtube (7.800). Sempre les podreu consultar i tornar a repetir a les nostres xarxes socials i canal de Youtube, on queden permanentment penjades.

Així doncs, us deixem amb l’última selecció de Sessions Confinades que hem preparat per vosaltres:

Gràcies per haver-nos seguit durant aquests gairebé 3 mesos de Sessions Confinades i esperem que les hagueu gaudit i us hagin ajudat a mantenir la forma.

Per aquells i aquelles que heu gaudit de les sessions virtuals del Gym durant tot aquest temps, volem que ho continueu fent però ara de forma presencial, per això hem preparat una promoció especial només per a socis/es del Laietà, A partir d’avui tots els socis i sòcies podreu fer ús gratuïtament de la sala de fitness i de totes les activitats dirigides, Body Pump, Body Balance, Spinning, Ioga, GAC, Peak Pilates, Zumba… fins i tot Spinning Virtual!! Aquesta promoció és vàlida fins al 12 de juliol de 2020, o sigui que ja podeu començar a gaudir del GymLaietà avui mateix!

Simplement feu la vostra reserva prèvia a través del telèfon 934 486 350, o bé online a través de MiClubOnline amb les vostres claus d’accés. Per més informació sobre els serveis que us ofereix el nostre Gym i de com gaudir aquesta promoció posa’t en contacte amb l’Oficina d’Atenció al Soci o a l’email gymlaieta@laieta.cat.

Volem aprofitar també per recordar-vos que podeu anar fent les vostres comandes dels regals que fem als socis, informació que us vàrem enviar la setmana passada. Si necessiteu més informació a Atenció al Soci us ajudaran.

Ens veiem pel GymLaietà!