Benvolguts Socis/es i Abonats/des de Pàdel,

Us informem que la FCP va publicar les dates dels Campionats de Catalunya de Pàdel 2020 i que ja podeu consultar els calendaris i reglaments a través de la seva pàgina web.

Per tal de donar les mateixes opcions a tothom de formar part dels equips de pàdel del Club, aquells/es que estigueu interessats/des, heu d’omplir el formulari que trobareu a l’enllaç següent, havent de seleccionar l’equip del qual voleu formar part, en funció del vostre nivell de joc, de les dates i de la vostra disponibilitat.

Les sol·licituds s’han d’enviar com a màxim 10 dies abans de l’inici del Campionat de Catalunya que hagueu seleccionat, a la següent direcció e-mail: marketing@laieta.cat.

Una vegada rebudes totes les sol·licituds, la Direcció Esportiva, l’Escola de Pàdel i els mateixos capitans faran la selecció dels jugadors/es que representaran al CE Laietà en els Campionats de Catalunya de Pàdel 2020.

És condició sine qua non ser soci/a o abonat/da de pàdel del Club, així com tenir renovada i vigent la llicència de jugador/a de pàdel per l’any 2020.