El dijous 13 de febrer a les 18:00h tindrà lloc a la Sala VIP la Xerrada “Nutrició i Esport” a càrrec de Gemma Pascual, graduada en nutrició humana i dietètica, on parlarà sobre l’alimentació, l’exercici i el benestar emocional, la triada perfecta poder aconseguir resultats definitius.

Fer dieta sense incloure l’exercici físic en el dia a dia no permetrà aconseguir resultats exitosos a llarg termini. Necessitem moviment, l’ésser humà està dissenyat per moure’s. Què podem menjar abans de fer esport? i després? i si entreno pel matí, he d’esmorzar? què sopo si entreno per la tarda?

Totes aquestes qüestions i més t’ajudarà a resoldre-les la Gemma Pascual, qui està al capdavant del Servei de Dietètica i Nutrició i amb qui al mateix temps podràs concertar visita els dijous de 16:00 a 20:00h (a Atenció al Soci o al telèfon 648045008) per tal de tenir un diagnòstic inicial per  poder tenir un programa personalitzat en dietètica i així aconseguir els teus objectius de salut.

T’esperem doncs el proper dijous 13 de febrer a la xerrada “Nutrició i Esport”.

 

inline_871_https://laietasportfamily.lab2.aloewebs.com/wp-content/uploads/2020/01/Xerrada_Dietetica_Laieta_FB_IG2-300x300.jpg