Avui dijous 9 de juliol entra en vigor l’obligatorietat de dur mascareta, segons ha aprovat avui el PROCICAT (Pla Territorial de Protecció Civil de Catalunya).

Les persones de més de 6 anys estan obligades a l’ús de la mascareta en la via pública, també en els espais a l’aire lliure i en qualsevol espai tancat d’ús públic i que es trobi obert al públic, amb independència del manteniment de la distància física interpersonal de seguretat.

El pla contempla una sèrie d’excepcions, entre les quals hi ha les persones que els resulti contraindicat per motius de salut, les que estiguin desenvolupant activitats en què l’ús de la mascareta resulti incompatible, com ara la pràctica de l’esport, i els infants que assisteixin als casals d’estiu.

Per tant, aplicant la normativa al nostre Club, és obligatori l’ús de la mascareta dintre de les instal·lacions del Laietà en tot moment, amb la única excepció dels nens i nenes que assisteixen al Laiestiu, els nois i noies participants al Stage de Tenis i Stage de Pàdel mentres estiguin entrenant dintre de la pista, i a tots els socis i abonats quan estiguin realitzant pràctica esportiva.

Us demanem que respecteu la normativa vigent dintre de les instal·lacions del Club i que seguiu les instruccions de seguretat dels nostre personal en tot moment.