Els equips júnior femení i masculí finalistes del Campionat de Catalunya

Setmana de molta activitat tennística i d’extraordinàries notícies dels nostres jugadors i jugadores de l’escola de competició. Els equips júniors femení i masculí del Laietà s’han classificat per jugar les respectives finals del Campionat de Catalunya Júnior per Equips.

Les dues finals es celebraran a les pistes del Laietà aquest dissabte 20 de març a partir les 8:30h, el junior masculí jugarà contra el CT Mataró mentre que el júnior femení ho farà contra el CT Barcino.

Des de la secció de tennis s’ha intentat que les finals es juguessin una al matí i l’altra a tarda, però no ha estat possible degut a la disponibilitat dels jugadors. Per aquest motiu el nivell d’ocupació de pistes per a les finals serà alt durant el dissabte al matí.

Per tal d’arribar a la final, l’equip júnior femení, composat per Laura García, Claudia de las Heras, Celine Simunyu, Aina Garriga, Mercè Torner, Laura Guberna, i capitanejat per Jacobo Santo Tomás i Roger Pérez,  ha guanyat 4-0 al CTN Sant Cugat, 3-1 al CT Vic i 3-2 al CT Barcino en semifinals.

Per la seva banda, l’equip júnior masculí, format per Gerard Campaña, Guillermo Martín, Arhan Pawha, Luís Agulló, Carles Rojas, Victor Otín, Javi Tortajada, Arnau Agustín, i capitanejat per Roger Pérez,  ha guanyat 5-0 al CT Sabadell, 4-3 al CT Andrés Gimeno i 4-3 al CT Girona en semifinals.

Volem ressaltar també dos grans resultats individuals dels nostres tennistes d’aquests últims dies. Per una banda Jan Montero va proclamar-se sots-campió en categoria cadet masculí del Circuit Juvenil d’Oberts HEAD celebrat al CT Andrés Gimeno, al no poder superar a la final a Samuel Balfour, qui va vèncer per 6/3 6/2 (veure quadre). Per la seva banda Arnau Caralt es va proclamar sots-campió en categoria infantil masculí del Circuit Wilson Express Pere Masip celebrat a l’Acadèmia Sánchez-Casal, després de superar tres partits al súper tie-break del tercer set, però caient a la final contra Pol Pitarch per un doble 6/0 (veure quadre).

Per finalitzar, anunciem les finals del Campionat Social del Laietà +30, +40 i +50 que es celebraran en els propers dies:

  • Diumenge 21 de març a les 10:00h, final +40 entre Guillermo Cavanillas i Toni Balaciart,
  • Dimecres 24 de març a les 13:30h, final +30 entre Guilleme Teissonniere i Pau Salsench.
  • Divendres 26 de març a les 13:00h, final +50 entre Guillermo Cavanillas i Akida Mashaka.
Des d’aquí desitgem molta sort als nostres equips júniors i als nostres sèniors en les seves respectives finals, i felicitem al Jan i l’Arnau pels seus grans resultats aconseguits!