Aquest any ampliem el servei de piscina!

Per primera vegada la temporada de piscina al Laietà finalitzarà fins gairebé mitjans d’octubre. La previsió de temps a hores d’ara ens diu que les temperatures es mantindran en les properes setmanes i que podrem seguir gaudint del bon temps.

Així doncs, l’horari de piscina es mantindrà com havíem informat fa un parell de setmanes fins el dia 27 de setembre (laborables 11:00-20:00h i caps de setmana 10:00-21:00h). A partir de llavors obrirem els propers dos caps de setmana, 3-4 d’octubre i 10-11-12 d’octubre (la piscina romandrà tancada durant els dies laborables), i ho farem amb un servei que anirà de les 10:00h fins a les 16:00h.

Recordem que és obligatori el compliment dels protocols de seguretat en tot moment, com és l’ús de la mascareta mentre esteu dintre de la instal·lació de la piscina, excepte durant el bany, i mantenir la distància de seguretat en tot moment. El socorrista vetllarà per tal que es compleixin les normes de seguretat.

També recordar-vos que per tal de poder accedir a la piscina heu de realitzar reserva prèvia, ja sigui telefònica o a través de l’aplicació MiClubOnline.

Veniu a gaudir dels últims dies de piscina al Laietà!