Aquest passat dilluns  dia 6 de juliol va tenir lloc una reunió/presentació dels jugadors i entrenador del Sènior “A” de la propera temporada 2020-21.  La Secció de Bàsquet ha realitzat una profunda reestructuració de la plantilla i cos tècnic del Sènior “A” després d’una desafortunada temporada 2019-20.  El Pol Esteve, com a entrenador, ha confeccionat un equip molt jove amb un toc just de veterania, i amb moltes ganes de treballar i competir.  Un planter de jugadors compromesos i amb una gran dosi d’il·lusió pel bàsquet.

La confecció de la plantilla ha estat molt atípica, donada la situació de confinament i la impossibilitat de realitzar entrenaments a pista, però el Pol està molt satisfet del grup tant a nivell tècnic com humà i de viure el bàsquet.

La Secció de Bàsquet del C. E. Laietà a les portes del Centenari, es marca com a objectiu per aquesta propera temporada del Sènior “A”, consolidar l’equip a 1ª Catalana sense renunciar a res, treballar conjuntament amb la resta de les categories en un projecte comú, i ser un referent pels més petits.

El Pol compta amb dos il·lustres veterans de la temporada passada, el Dani Carreter i el Ibe Oji, i incorpora a 10 nous jugadors :

– Bases : Dani Carreter, Guillem Puig, Carlos Montero

Escortes : Jordi Fernández, Dani Lane

– Alers : Edu Andrés, Xavi Cama, Àlex Aibar

– Aler-pivot : Dani Bonastre, Marc Gascón

– Pivot : Bowie, Ibe Oji