RESULTAT ENQUESTA SOCIS I SÒCIES
Pla de Millores 2022

Estimats socis i sòcies,
Com sabeu, el passat mes de febrer vàrem realitzar una enquesta de satisfacció i suggeriments, que va ser contestada per 369 socis i sòcies de les 780 enviades, una gran resposta que representa gairebé un 50% de la massa social major d’edat a qui es preguntava i que dona als resultats obtinguts una gran representativitat.

Els resultats de l’enquesta els podeu consultar en aquest enllaç.
Veureu que els resultats són en general satisfactoris, i molt profitosos per a continuar fent el nostre Club cada dia una mica millor.

Aquests resultats estan sent  analitzats pels responsables de cada àrea de l’equip professional del Club i per la Junta Directiva. Fruit d’aquests anàlisis així com de la feina duta a terme amb alguns socis a través de diverses comissions per àrees, tot l’equip de treball de manera coordinada realitzarà, com cada any, un Pla de Millores, per a ser aprovat posteriorment per la Junta Directiva.
Esperem poder donar-vos informació del mateix a la propera Assemblea a celebrar a finals d’abril. El Pla de millores contemplarà actuacions a realitzar al llarg del present any que suposen, a banda d’alguns certs canvis organitzatius,  unes inversions ordinàries associades a les millores i una orientació de la despesa per abordar aquestes millores, que no sempre suposen un augment del pressupost de despeses. Pensem que aquest Pla serà una gran eina de treball i que els resultats suposaran un avanç en les instal·lacions i els serveis de club, en benefici dels serveis i confort dels socis i sòcies.

Volem agrair a tothom la col·laboració prestada formalitzant l’enquesta, ja que aquesta és l’origen del Pla de millores que haurà sortit dels propis socis i sòcies.

Som-hi Laietà !!!
C.E.Laietà


DIUMENGE R.MADRID-BARÇA A LA SALA VIP
I avui Galatassaray-Barça a la Pèrgola

Aquesta setmana tenim doble jornada de grans partits de futbol amb el Barça com a protagonista:

 • Galatassaray vs FCBarcelona: avui dijous 17 de març a les 18:45 hores a la Pèrgola amb servei de Bar obert durant tot el partit.
 • R.Madrid vs FCBarcelona: diumenge 20 de març a les 21 hores a la Sala VIP amb tots els serveis de restauració a la vostra disposició.

Us hi esperem!
C.E.Laietà


CALÇOTADA DIA DEL PAREDissabte 19 de març

Aquest 19 de març celebra el dia del pare CALÇOTAIRE al centx100laietà.Aquest dissabte a partir de les 12:30 hores us oferim la degustació a la nostra Terrassa, d’un feix de calçots (D.O. Valls) fets amb la nostra brasa de carbó.Vine a tastar la nova fórmula 10×10 del centx100laietà, 10 calçots a 10€.A més a més, si ets Sòcia o Soci, et convidem a una beguda.La fórmula perfecta per celebrar el dia del pare la tenim al centx100laietà.Deixaràs que t’ho expliquin?Centx100laietà


TORNEIG FEDERAT DE PÀDEL AL LAIETÀÚltim dia per fer la inscripció!

El nostre Club acollirà a partir de diumenge un Torneig Slam del Circuit Català de la Federació Catalana de Pàdel.Aquest es disputarà entre els dies 20 i 27 de març.Les inscripcions estan obertes aquí i teniu com a data límit d’inscripció, demà divendres 18 de març a les 10 hores.Podeu veure el cartell oficial aquí.Fem Pàdel, fem Laietà!C.E.Laietà 


AVANTATGES SOCIALS Gaudeix-los amb el teu carnet de soci/a o abonat/da del Laietà

Cada cop són més les entitats què s’afegeixen a la nostra cartera d’avantatges socials per als nostres socis/es i abonats/des:

 • Bernáldez & Asociados (advocats i economistes)
 • GSC Seguros (assegurances)
 • A+Sports (clínica esportiva)
 • Dentsana (clínica dental)
 • VCN Pro Videoconversion (serveis de digitalització)
 • El Corner Lighting (il·luminació decorativa)
 • Idiomes Tarradellas (escola d’idiomes)
 • MCR Seguros (corredoria d’assegurances)
 • Signum Marketing (consultoria de màrqueting)
 • Escola de Música Farré (escola de música)

Podeu consultar tots els avantatges aquí.Recordeu que si teniu un negoci, una empresa o un comerç, us convidem a oferir-nos avantatges socials i ofertes exclusives per als nostres socis/es i abonats/des.A canvi, apareixereu a la nostra web, en farem difusió i potenciarem el vostre negoci.Escriu un email a marketing@laieta.cat i fes-nos la teva proposta.Anima’t! Tots hi guanyem!C.E.Laietà


ACTIVITAT ALUMNES ESCOLA VITAENova data: dilluns 21 de març

Estimats usuaris i usuàries,
Els alumnes de l‘Escola Vitae estan organitzant una jornada esportiva solidària en favor de l’ELA, una causa benèfica en què tots els beneficis aniran destinats a la Fundació Miquel Valls que investiga i ajuda a les persones amb aquesta malaltia.
La jornada tindrà lloc al nostre club el dilluns 21 de març de 10 a 13 hores.
Es tracta d’una jornada multiesportiva en la que hi haurà diferents estacions amb diferents esports i jocs adaptats a tots els públics:

 • Tennis Taula
 • Frontó
 • Pàdel
 • Tennis
 • Scalextric
 • Jocs Tradicionals (petanca, bitlles…)
 • Shootball

Per a participar caldrà comprar unes fitxes que us permetran participar a una o més activitats, tal com es fa a les fires i els parcs d’atraccions.
Podeu fer les inscripcions aquí.
aquí podeu veure el cartell.
Us hi esperem!
C.E.Laietà 


ESDEVENIMENT A LA PÈRGOLADissabte 19 de març

Apreciats usuaris i usuàries,
Us comuniquem que aquest dissabte 19 de març es realitzarà un esdeveniment que ocuparà tota la Pèrgola i els seus voltants.
D’aquesta manera, de 12 a les 00 hores quedaran anulades les pistes 1 i 2 de pàdel i quedarà tallat el pas per la Pèrgola, amb el que recomanem accedir a les pistes de la part de dalt del club tot vorejant la pista 15 de tennis.
Disculpeu les molèsties i moltes gràcies per la vostra col·laboració,
C.E.Laietà