Gerard Campaña i Laura García s’han proclamat Campions de Catalunya de tennis en categoria júnior individual masculina i femenina respectivament, aconseguint un doblet històric pel nostre Club.

El campionat, que ha estat un èxit absolut ja que han participat més de 240 jugadors i jugadores en individual i dobles, s’ha jugat en el Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron i ha estat el primer que ha organitzat la Federació Catalana de Tennis aquest any.

Gerard Campaña ja ens té acostumats a grans resultats i ha començat amb molt bon peu aquest 2021. En Gerard sortia com a quart favorit del quadre i va tenir un camí més aviat plàcid fins a semifinals ja que no va cedir ni un set als seus rivals. En semifinal, però, la cosa va canviar i va haver de batre al primer cap de sèrie, Noah Regàs, en un disputadíssim partit a tres sets  5/7 7/6(2) 6/2. En Gerard aconseguí el títol de Campió de Catalunya Júnior després de vèncer al tercer favorit a la final, Pol Del Castillo (CT Barcino), per 6/0 6/3.

Per la seva banda la Laura Garcia, cinquena favorita del quadre femení, va arribar a semifinals sense perdre ni un sol set, com a curiositat mencionar la victòria en vuitens de final contra la jugadora del Laietà Neus Torner (qui competia en una categoria major a la que li corresponia per edat) per 6/4 6/4. En semifinals la Laura va poder vèncer per tres sets a la Jordina Cegarra per 6/2 5/7 6/2, cosa que li donava dret a jugar la final del Campionat de Catalunya, la qual va guanyar després de vèncer a la segona cap de sèrie, Berta Miret (CT Barcino), per 6/3 2/6 6/4.

Aprofitem l’ocasió per felicitar al Gerard i a la Laura per aquests grans èxits assolits i desitgem que continuïn amb aquesta gran ratxa victoriosa. Enhorabona Campions!!

Podeu consultar els quadres de competició en els següents enllaços: Camp. Catalunya Júnior MasculíCamp. Catalunya Júnior Femení.