Arriben bones notícies del GymLaietà, aquest dijous 18 de juny tornem a obrir les portes després de més de tres mesos tancats!

Degut a la imminent entrada de Barcelona a la Fase 3 de desescalada ja podrem tornar obrir la sala de fitness i les sales d’activitats dirigides pels nostres Socis Esport, Abonats Gym i altres usuaris amb dret a utilitzar les instal·lacions del GymLaietà.

Començarem amb una graella d’activitats dirigides adaptada a les circumstàncies del moment que anirà creixent a mesura que anem incorporant a més instructors i instructores. Per començar comptarem amb l’Oscar Vila, Franco Fraghi, Neca Ferrari, Julio Latorre, Ángeles Martínez, Andrés Novoa i Eugenio Furlano.

En el següent enllaç podeu consultar la Graella d’Activitats Dirigides del GymLaietà.

Igual que en totes les altres modalitats esportives que s’estan practicant al Laietà, per tal d’accedir al Gym, tant a la sala de fitness com a les activitats dirigides, haurà de ser amb reserva prèvia, tant telefònica com online a través de l’aplicació MiClubOnline. Tal i com vàrem informar en un recent comunicat, per tal de poder fer les reserves online heu de posar-vos en contacte amb Atenció al Soci per tal d’obtenir el codi d’usuari i la contrasenya (que haureu de canviar després d’accedir per primera vegada). Les reserves online estaran disponibles en les properes hores.

Aprofitant que parlem de reserves, comentar-vos que, degut a la gran acollida que ha tingut el sistema de reserves telefòniques i online, seguirem amb la mateixa dinàmica de reserva prèvia de pista de tennis i pàdel, piscina, i ara també pel gimnàs.

L’horari de la sala de fitness serà de dilluns a divendres de 8:00 a 22:30h, dissabtes de 8:00 a 22:00h, diumenges de 8:00 a 21:00h i festius de 10:00 a 14:00h. L’aforament màxim serà de 15 persones en una mateixa franja horària.

Pel que fa a les activitats dirigides l’aforament màxim serà de 15 persones per hora i activitat. En el cas del Spinning es permetrà un màxim de 8 persones a cada sessió.

Us recomanem que seguiu les normes de seguretat i higiene que són d’aplicació a cada moment. Els nostres instructors i instructores us ajudaran en cas de que tingueu dubtes de com procedir.

En referència a l’ús dels vestidors que actualment només s’utilitzen perquè els socis i sòcies que fan ús de la piscina es puguin canviar, informar que ja a partir de dijous en Fase 3 es podran fer servir tant per canviar-se com per dutxar-se, amb les limitacions d’aforament i normes d’higiene que seran degudament senyalitzades. Per a vetllar per l’aforament reduït dels vestidors, us fem una ferma crida a que estigueu als vestidors i les dutxes el temps mínim necessari pel bé de tothom.

Per finalitzar, hem preparat el següent VÍDEO d’entrada a la Fase 3 i obertura del GymLaietà que esperem que gaudiu.

Ens veiem aviat pel Laietà!