Com cada any el Laiestiu continua funcionant durant els mesos d’agost i setembre!

Tennis, pàdel, natació, patinatge, jocs esportius i pre-esportius, jocs tradicionals… seguiu gaudint de l’estiu i de les activitats a l’aire lliure al campus esportiu del Laietà!

Ho tenim tot preparat perquè els vostres fills i filles segueixin jugant, fent esport i remullant-se a la piscina durant aquest estiu, tot fent nous amics i amigues.

Per motius de seguretat i de salut hem hagut d’anul·lar les excursions que teníem programades, però les substituirem per altres activitats lúdiques i esportives que realitzarem dintre de les instal·lacions del Club.

Aquest any, degut a la situació excepcional que estem vivint, hem hagut d’adaptar-nos als Criteris Generals per a l’Organització de les Activitats de Lleure Educatiu Estiu 2020 de la Generalitat de Catalunya, els quals hem recollit en el Protocol del Laiestiu.

Us recordem que a  l’apartat web del Laiestiu podeu consultar el catàleg del Laiestiu i tota la informació respecte a preus, organització, menús, protocols i fulls d’inscripció pels mesos d’agost i setembre.

Per a més informació podeu contactar amb Miquel Àngel Montoro “Juancho”, Director del Laiestiu, a l’email direccio@laiestiu.cat.

Us esperem!