L’Escola de Pàdel del Club Esportiu Laietà, ubicat al barri de Les Corts de Barcelona, ja està preparada per començar una nova temporada esportiva 2020-2021.

La  missió  de  l’escola  de  pàdel  és  impulsar i liderar la pràctica esportiva del pàdel amb la finalitat  de  promoure  la  concienciació  d’un esport  complet,  professional,  divertit  i  que requereix tant control mental com forma física.

L’escola  ofereix  un  servei  personalitzat  i  de màxima  qualitat  a  tot  tipus  de  jugadors,  tant per  aquells  que  s’inicien,  com  pels  jugadors professionals. En les sessions d’entrenament es treballen valors de  compromís,  esforç,  conducta,  superació, respecte i treball en equip. L’escola  està  orientada  a  fomentar  el  pàdel per a millorar la salut, benestar i diversió dels jugadors  amb  la  idea  d’aprendre  i  gaudir jugant des de la primera classe. El nostre mètode cerca la “simplicitat” del joc fent pensar al jugador, fet imprescindible per la seva implicació i millora evolutiva

L’Escola de Pàdel del Laietà està estructurada amb l’Escola de Menors, l’Escola d’Adults i l’Escola de Competició de Menors.

L’Escola de Menors de Pàdel del Laietà és una activitat extraescolar que s’estructura en dos grups, un primer nivell d’Iniciació de Pàdel per nens i nenes fins a 10 anys, i un segon nivell de Perfeccionament de Pàdel entre 11 i 17 anys. Les classes es duen a terme de dilluns a divendres per la tarda.

L’escola d’Adults de Pàdel s’estructura a partir de classes individuals i grups fins a quatre alumnes i es duen a terme durant tot el dia, segons convingui als alumnes.

L’Escola de Competició de Menors de Pàdel del Laietà és una activitat extraescolar  per a nois i nois de nivell avançat de pàdel i que volen competir en competicions organitzades per la Federació Catalana de Pàdel, tant individuals com per equips. Els entrenaments es duen a terme entre setmana els dies feiners.

La Direcció Tècica de l’Escola de Pàdel del Club Esportiu Laietà va a càrrec de Marcela Ferrari, prestigiosa entrenadora de pàdel amb un extens currículum, que ha entrenat entre d’altres al número 1 mundial Fernando Belasteguín “Bela” i la seva parella de joc Pablo Lima en el World Padel Tour, i és l’actual entrenadora de la selecció italiana de pàdel. La Marcela Ferrrai és tot un referent en el món del pàdel a nivell nacional i internacional.

Més informació a padel@laieta.cat.