Aquest dijous 2 de juliol la Pèrgola torna a entrar en funcionament per cobrir el període estiuenc i donar servei tant als socis que hi hagi a la piscina i vulguin consumir alguna beguda, gelat, etc, com pels qui busquen un espai tranquil i ombrívol, la qual cosa s’agraeix molt durant els calorosos mesos d’estiu.

La Pèrgola estarà oberta dijous i divendres de 12:30 a 20:30h i dissabtes i diumenges d’11:00 a 19:00h. Romandrà tancada de dilluns a dimecres, encara que el servei de bar i terrassa funcionarà amb normalitat.

Recordem que dintre del recinte de la Pèrgola, tant la part que dona a les pistes 1 i 2 de pàdel i solàrium de piscina, com la part que dona a les pistes centrals de tennis, s’hauran de complir amb totes les normes de seguretat i higiene que marca el Protocol Específic del CE Laietà, com és l’ús de mascareta, mantenir la distància de seguretat i netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic.

Pel que fa a la banda de piscina les consumicions es serviran en material d’un sol ús i no es podrà utilitzar vidre, tasses, plats, etc, mentre que a la banda de les pistes centrals el servei serà idèntic al del bar i terrassa.

L’oferta de la Pèrgola es basarà en begudes fredes i calentes, gelats, patates xips i snacks, entrepans freds i calents i tapes.

Per motius sanitaris i d’higiene només s’acceptarà el pagament amb targeta.

Aquest any la programació del cicle de concerts d’estiu a la Pèrgola es veurà reduït a dos concerts, degut a la excepcionalitat de la situació que estem vivint. El primer serà la soprano Charo Tris aquest dijous 2 de juliol, us recomanem que feu la reserva de la vostra taula al telèfon del Restaurant 934 486 119 o a l’email de reserves, on us ampliaran la informació que ja us vàrem enviar la setmana passada sobre aquest primer bolo d’estiu.

Aprofitem per recordar-vos que el servei de restaurant i cafeteria estan funcionant amb tota normalitat des del passat dissabte. Podeu consultar tota l’oferta gastronòmica del servei de restauració a l’apartat del Restaurant a la web del Laietà.

Amb la Pèrgola oberta ja estan tots els serveis de restauració del Club funcionant a ple rendiment. Vine i gaudeix-los!