Ben entrada ja la Fase 2 de desescalada a Barcelona, el Laietà continua treballant per anar obrint serveis i mica en mica tornar a tenir totes les instal·lacions funcionant, dintre dels paràmetres d’aforament i normes de seguretat i higiene que marquen les autoritats sanitàries, i que estan recollides en el nostre Protocol Específic d’Actuació.

Volem comunicar-vos que a partir de demà divendres 12 de juny ja podreu fer les vostres reserves online a través del botó vermell Reserves Online – Oficina Virtual que trobareu a la web del Laietà, així com descarregant-vos l’aplicació Mi Club Online als vostres telèfons i dispositius IOS o Android. A la pantalla principal de l’aplicació Mi Club Online hi trobareu els enllaços directes per fer les descàrregues.

Aquest servei de reserves online és exclusiu per a socis i sòcies.

Per iniciar el sistema hem donat d’alta quatre pistes de tennis (7, 8, 15 i 16) i cinc pistes de pàdel (1, 2, 3, 4 i 5) en horaris de tarda els dies feiners, i tot el dia en caps de setmana i festius. Dintre de l’aplicació veure-ho els horaris específics de reserva que té cada pista.

També hem obert reserves de piscina perquè es puguin fer a través de l’aplicació online durant tot l’horari d’obertura de la piscina i per franges de 2 hores. Recordeu que la piscina l’obrirem el proper dilluns 15 de juny, demà rebreu el protocol de piscina on es detalla tot el funcionament de la instal·lació i de reserves.

Els següents serveis que inclourem en les reserves online seran la sala de fitness i les activitats dirigides, que començaran a funcionar a partir de dilluns 22 de juny, ja en Fase 3.

Per poder accedir a l’aplicació us hem preparat el següent TUTORIAL DE RESERVES ONLINE:

  1. Accedir a Reserves Online a través de la página web del Laieta o l’aplicació Mi Club Online.
  2. Una vegada a dintre del portal laieta.miclubonline.net introduir nom d’usuari i contrasenya.
  3. El nom d’usuari és un codi numèric que us donaran a Atenció al Soci.
  4. A l’Oficina d´Atenció al Soci també us facilitaran una contrasenya genèrica per poder accedir per primera vegada. Una vegada a dintre del portal haureu d’anar a Canviar la Contrasenya i modificar-la per una vostra personal.
  5. Per accedir a les reserves de piscina haureu d’accedir al mòdul Reserves de Piscina i Activitats Dirigides. A la graella de disponibilitat horària de la piscina haureu d’escollir el dia i hora, recordeu que les reserves son per franges de 2 hores. Aquestes son reserves personals, és a dir cada soci/a podrà fer la seva pròpia reserva, però no la d’altres socis/es. Només en el cas de socis/es de Quota Familiar es permetrà fer la reserva per tots els membres de la unitat familiar dintre d’una mateixa sessió al portal de reserves online.
  6. Per accedir a les reserves de pistes de tennis i pàdel haureu d’accedir al mòdul Reserves de Tennis i Padel. Una vegada dintre del mòdul, escollir quina pista i hora voleu reservar. Per reservar el sistema us demanarà el vostre codi personal i el dels altres jugadors/es, ja siguin socis/es o abonats/des, que composen la reserva,  ja que s’han d’introduir tots els jugadors/es. A l’Oficina d’Atenció al Soci podreu obtenir aquests codis dels vostres companys/es. L’aplicació permet fer una Llista d´Amics on podreu guardar la informació referent als codis numèrics dels vostres amics/gues i un nom de referència, així les següents vegades que reserveu a través de l’aplicació no haureu de tornar a introduir els codis numèrics de tothom.

Les reserves online aniran creixent en serveis i s’aniran adaptant a les necessitats de pistes i espais que tingui el Club en cada moment, ja sigui per la celebració de tornejos socials, competicions oficials, campus d’estiu, etc.

Recordar-vos també que a través de l’Oficina Virtual també podeu feu consultes administratives i de rebuts.

Esperem que aquesta eina faciliti encara més el procés de reserves al Laietà i que en feu us d’ella. Per qualsevol dubte o consulta podeu adreçar-vos a Atenció al Soci o be enviar un email a marketing@laieta.cat.