Les joves jugadores de l’Escola de Competició del Laietà han aconseguit grans resultats durant l’última quinzena de febrer en els diferents circuits de tennis que es juguen arreu de la geografia catalana.

La Neus Torner es va proclamar campiona en categoria individual femenina del Circuit Absolut de la FCT a l’Acadèmia Sánchez-Casal. La Neus sortia com a tercera cap de sèrie del quadre i va accedir a la final després d’un ajustadíssim partit contra Paula Ortega a qui va guanyar en tres sets 6/3 5/7 10/2. En el partit pel títol va vèncer a Rachel Hermanova per 6/2 6/1. Destaquem el fet de que la Neus va haver de jugar contra jugadores més grans que ella durant tot el torneig, fet que dona encara més valor a la victòria. Podeu consultar el quadre del torneig al següent enllaç: Circuit Absolut FCT a ASC.
.

La Samaira Pahwa, que havia aconseguit un sots-campionat de la X Copa Since 90 feia unes setmanes, aquesta vegada va aconseguir la victòria final en categoria cadet femení a les pistes de l’UP Cornellà. La Samaira sortia com a segona favorita a la victòria i es va desfer a la final de la primera cap de sèrie, Iria Portaña, per 5/3 5/3. Podeu consultar el quadre del torneig al següent enllaç: XXVII Monty Tour & UP Cornellá “X Copa Since 90”.

Per altra banda, la Claudia Fusté va aconseguir la seva primera victòria de l’any al Circuit Juvenil d’Oberts HEAD en categoria infantil femení. La Claudia va fer un torneig impecable on cap jugadora va aconseguir guanyar-li un set i vencent tots els seus partits amb molta solvència. A la final va guanyar amb autoritat a Marta Garcia per un contundent 6/1 6/2. Podeu consultar el quadre de competició en el següent enllaç: Circuit Juvenil d’Oberts HEAD a CT Andrés Gimeno.

Per finalitzar, la Laura Guberna va quedar finalista del Circuit Wilson Express Pere Masip celebrat a l’Acadèmia Sánchez-Casal en categoria absoluta femenina. La Laura no va tenir un camí fàcil cap a la final, alternant partits complicats amb altres una mica més plàcids. En el partit pel títol no va poder superar a Anna Soteras, qui es va emportar la victòria final per 4/6 6/1 6/1. Podeu consultar el quadre de competició en el següent enllaç: Circuit Wilson Express Pere Masip a l’ACS.

Moltes felicitats a les quatre per aquests grans resultats!