En el marc les actuacions del Pla de Millores 2020 del CE Laietà, una de les millores més demandades per part dels socis a l’enquesta realitzada al mes de setembre fou la d’enretirar els xiprers dels passadissos de les pistes de tennis 11, 12, 13 i 14 de la zona superior del Club, i substituir-los per tanques laterals noves.

En resposta a aquesta sol·licitud dels socis i sòcies, procedirem a les feines de retirada dels xiprers a partir del dijous 2 de gener pel matí i està previst que finalitzin el dimarts 7 de gener amb la instal·lació final de les noves tanques laterals. Aquestes feines han estat adjudicades a l’empresa Adosa i tenen un cost total de 6.344,00 euros més IVA.

Volem posar especial èmfasi en les afectacions que tenen aquests treballs, els quals podrien comportar incomoditats als nostres socis, com ara bé el soroll, entrada de vehicles industrials, polseguera, etc.. L’actuació es realitzarà pista per pista, de manera que les feines han d’afectar només a una o dos pistes a l’hora.

Us demanem la màxima comprensió i col·laboració per tal de que aquests treballs es desenvolupin amb la major diligència possible i poder gaudir aviat d’unes millors condicions per la pràctica del tennis.