Degut a la pròrroga en les mesures de contenció de la pandèmia per Covid-19 anunciada pel Govern, les instal·lacions del GymLaietà seguiran tancades fins el 24 de gener.

Per tal de seguir donant servei a socis/es i abonats/des del Gym, la setmana passada vàrem implementar un programa alternatiu d’activitats dirigides a l’aire lliure i virtuals que ha tingut un bon seguiment per part de tots/es vosaltres. En el següent enllaç podeu obrir l’horari d’activitats dirigides a l’aire lliure. Per aquestes classes presencials és requisit fer reserva prèvia (telefònica o online). El màxim nombre de participants per classe és de 5 persones més l’instructor/a.

La setmana passada també vàrem iniciar les càpsules en directe a través de l’aplicació Instagram Live les quals estan penjades a la IGTV del Laietà. Seguiu atents a les nostres xarxes socials ja que seguirem oferint càpsules de classes virtuals amb els nostres instructors/es.

Com a novetat aquesta setmana començarem amb les classes virtuals a través de l’aplicació Zoom, concretament en 4 horaris diferents:

  • Dilluns 18, 11:30h Estiraments
  • Dimarts 19, 10:30h Energy
  • Dijous 21, 11:30h Energy
  • Divendres 22, 10:30h Tono

Per tal de poder-vos connectar heu de tenir baixada l’aplicació Zoom al vostre dispositiu mòbil, tauleta o ordinador. Us anirem enviant les invitacions  per cada sessió durant la setmana en les quals no cal reserva prèvia, simplement tenir les dades d’accés a ma i connectar-se en el moment d’inici de la sessió, les quals enviarem per email.

Les classes tindran una durada de 40 minuts i s’iniciaran a la hora programada, demanem màxima puntualitat per part dels participants.

Per finalitzar, recordar-vos que també podeu accedir a les classes virtuals de Les Mills On Demand i Telegim.tv.

Per més informació contacteu amb l’Eugenio Furlano, Coordinador del GymLaietà, a l’email  gymlaieta@laieta.cat.