Aquestes vacances de Nadal tornem a organitzar el ja tradicional Laiesplai de Nadal, que es durà a terme els dies 22, 23, 24, 28, 29, 30 i 31 de desembre i 4, 5 i 7 de gener, de 9:00h a 17:00h (dinar i berenar inclosos), per nens i nenes de 3 a 12 anys.

Aquest any, el fil conductor que envoltarà el campus serà la natura. Un fil conductor que ens servirà per treballar diferents aspectes relacionats amb el medi natural i, sobretot, conscienciar sobre com podem actuar per protegir el nostre planeta. Al llarg de l’estada de Nadal, els nens i nenes podran dur a terme diferents tallers i activitats relacionades amb la natura i, a banda d’aquestes activitats més artístiques,
els infants podran participar als Jocs Olímpics de la Natura.

Cal remarcar que l’objectiu principal d’aquest fil conductor és prendre consciència de que amb petits gestos, entre tots, podem fer del nostre planeta un lloc millor. Sense cap mena de dubte, una experiència única i irrepetible que farà que els nens i nenes mai oblidin aquest Nadal.

En el Dossier del Laiesplai trobareu tota la informació necessària, incloent el protocol de mesures de seguretat davant del Covid que s’implementarà per tal de garantir la salut dels vostres fills/es i de l’equip de monitors/es.

En el següent enllaç us podeu descarregar el full d’inscripció.

Per més informació contacteu a l’email a direccio@laiestiu.cat.