El GymLaietà ha decidit posar tota la carn a la graella, i mai més ben dit, ja que a partir del proper dilluns 22 de febrer amplia el nombre d’activitats dirigides del programa, amb nous horaris i noves activitats.

Tindreu més de 50 hores de classes durant la setmana per poder escollir les activitats que més us agraden, distribuïdes en les diferents franges horàries de matí, migdia i tarda/vespre, aconseguint omplir tots els horaris possibles, per donar resposta a la demanda creixent que estan tenint les nostres activitats dirigides.

A les ja populars classes de Tono, GAC, Zumba, Pilates, Spinning, Body Pump, Cross-Laie, Body Balance, Control Pilates, Ioga, Estiraments, etc, es sumen noves classes com Nordic Walking, Esquena Sana, Total Condition Body, Tono Zumba, Fitball o Dynamic Ioga.

Veniu a descobrir-les de la mà dels instructors i instructores del GymLaietà, alguns dels quals es tornen a reincorporar amb nosaltres i que de ben segur que venen amb moltíssimes ganes i novetats en les seves sessions.

I estigueu atents a les nostres  xarxes socials ja que durant la setmana anem anunciant i oferint càpsules de classes dirigides en directe dels nostres instructors i instructores a través d’Instagram Live que després podeu recuperar a la nostra IGTV.

Les classes dirigides i la sala de fitness estan restringides actualment al 30% de l’aforament i cal reserva prèvia telefònica al 934 486 350 o online mitjançant l’aplicació MiClubOnline. Recordem que  l’horari de reserves telefòniques és de dilluns a divendres de 8:00 a 18:00h i caps de setmana i festius de 8:00 a 10:00h i de 14:00 a 20:00h.

Podeu consultar la nova graella d’activitats dirigides en el següent enllaç: AADD GymLaietà.

Veniu a gaudir d’una renovada oferta de classes dirigides en el GymLaietà!