Dilluns 1 de març arrenca el nou projecte gastronòmic Cent x 100 Laietà, de la mà de Global Grup, empresa familiar nascuda al cor del eixample l’any 1984 i que acumula a dia d’avui tres generacions  de treball.

El projecte Cent x 100 Laietà es desenvoluparà i articularà en base a diverses àrees, amb la idea d’oferir un servei integral per socis, abonats, esportistes i familiars del Club:

  • Cafeteria amb servei d’esmorzars tradicionals, així com d’altres més innovadors i un complement d’esmorzars de forquilla. El món del cafè, amb totes les possibilitats i novetats que avui ens ofereix, sucs naturals amb sistema cold-press entre altres, smoothies i tot el ventall de dolços i pastissos casolans que complementaran aquesta àrea.
  • Servei de fórmula migdia. Menú tradicional a escollir entre cinc primers i cinc segons, postres i beguda. Es complementa amb tres tipus més de menús, hipocalòric, low-carb (baix en carbohidrats) i veggie (vegà-vegetarià).
  • Extensa carta de restaurant de migdia, nit i caps de setmana.
  • Tapes. Acurada, diversa i completa carta amb un gran ventall d’opcions que de ben segur serà un dels punts forts de la nova restauració.
  • Brunch-concept pels caps de setmana, així com desplegament de totes les opcions d’esdeveniments, càterings, nits, etc… arrodonit amb un acurat servei de cocteleria per iniciats i no iniciats.

El servei arrenca el dilluns 1 de març pel matí amb el servei d’esmorzars. Al migdia s’oferirà el servei complet de menú i menús complementaris, i per la tarda hi haurà servei per emportar d’entrepans, refrescos, berenars, etc, que es podrà consumir a la terrassa (sense servei de cambrers). El cap de setmana es posarà en servei la carta de tapes i la del restaurant ja d una forma fixa.

Recordar-vos que segueixen vigents les restriccions en l’àrea de restauració dictaminades per les autoritats sanitàries permetent màxim a quatre persones en una mateixa taula, separació de dos metres entre taules, aforament a l’interior del 30% de la capacitat, us de la mascareta obligatori i netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic. Qualsevol canvi que hi hagi en les mesures de prevenció de la Covid-19 es comunicarà convenientment.

Recordem que no està permès portar beguda i menjar de fora del Club i consumir-lo dintre de les nostres instal·lacions.

Aquesta és la carta de presentació d’un projecte gastronòmic que ens il·lusiona i que estem segurs que el gaudireu, ja que cobreix totes les necessitats de restauració del Club i dels diferents col·lectius que hi conviuen. Global Grup arriba al Laietà amb la intenció de donar el millor servei de restauració possible i de ser un partner valuós que ajudi a elevar al màxim el nivell de servei.

Apunteu-vos la data, 1 de març comencem…