LA FESTA DEL FITNESS DEL CENTENARIDissabte 28 de maig: 5 hores de Fitness Non-Stop!

Arriba el gran dia pel fitness del Centenari!
Aquest dissabte 28 de maig prepareu-vos per a una activitat espectacular: 5 hores de Fitness non-stop!De 10 a 15 hores i a la pista social del Laietà, podreu gaudir d’aquesta master-class amb el següent programa:

  • 10 a 12 hores: Classe Funcional amb Coti i Carlos
  • 12 a 15 hores: Zumba amb Andrés i 3 entrenadors convidats

Recordeu que aquesta activitat està oberta a tothom, així que us animem a convidar als vostres amics, amigues i familiars!Viu un matí d’esport i festa al Laietà!Cartell oficial aquí.C.E.Laietà


LAIESTIU 2022
Inscripcions en curs!

Ja estan en marxa les inscripcions al Laiestiu 2022! 
Teniu a la vostra disposició els millors campus d’estiu per als vostres fills i filles: Laiestiu Baby, Laiestiu Junior o Laiestiu Jove i les Escoles i Stages de Tennis i Pàdel.
Podeu veure tota la informació al nostre catàleg Laiestiu 2022.
Per a més informació envieu un correu o visiteu els següents links:

  • direccio@laiestiu.cat / info
  • tennis@laieta.cat / info
  • padel@laieta.cat / info

Viu l’estiu al Laietà!
Us hi esperem!

C.E.Laietà


TORNEIG DE 3X3 FUTBOL SALA
Ajornen el torneig

Us informem que per qüestions logístiques, hem decidit ajornar el Torneig 3×3 de Futbol Sala fins a nou avís.En cas que ja hàgiu fet la inscripció podeu passar per Atenció al soci per demanar el retorn dels diners.
Qualsevol dubte podeu enviar un email a:  futbolsala@laieta.catDisculpeu les molèsties,
Moltes gràcies,
C.E.Laietà


AGENDA DEL CENTENARI
Viu tots els actes amb nosaltres!

Recordeu que ja teniu a la vostra disposició l’Agenda del Centenari, on podreu veure tota la programació d’actes i esdeveniments que us hem preparat.
Aquí podeu consultar els actes del mes de juny.
D’aquesta manera us podreu reservar aquelles dates més importants per no faltar a cap activitat.
Teniu l’Agenda completa del Centenari a la nostra pàgina web.
Benvinguts al Centenari!
C.E.Laietà


PISCINA D’ESTIU
Normativa

Us recordem breument certs aspectes de la normativa de la nostra piscina que cal tenir presents:

  • Horari: dissabtes, diumenges i festius d’11 a 19 hores
  • Invitacions: només es poden utilitzar a partir de les 14 hores o a qualsevol hora en dies d’aforament baix (a criteri del socorrista).
  • Prohibicions: no es poden entrar gots o ampolles de vidre als solàriums ni a la piscina.

Gaudim de la nostra piscina!
C.E.Laietà


EL C.E.LAIETÀ, CADA COP MÉS ATRACTIU I EXCLUSIU 
Control accés divendres i caps de setmana 

Sabem tots que tenim unes magnífiques instal·lacions i una de les millors terrasses de Barcelona. Tenim també un servei de restauració molt ben valorat. Ara que ha arribat el bon temps, incrementem el control d’accés amb més personal i amb criteris més estrictes d’accés, sobretot els divendres tarda i tot el cap de setmana.
El Club està molt ben valorat pels nostres socis/es i abonats/es, com va mostrar el resultat de la darrera enquesta, i cal assegurar que són ells/es qui gaudeixen de les nostres instal·lacions i serveis en els moments àlgids de l’any.
Els socis/es poden accedir amb els seus acompanyants, en un màxim de dues persones acompanyants per soci. Preguem, en aquest sentit, que porteu sempre el vostre carnet o polsera per identificar-vos a l’entrada i accedir al Club i que expliqueu al personal de control d’accés que veniu amb algú.

També volem recomanar-vos que, per assegurar que disposareu de plaça de restauració, feu les vostres reserves anticipades als restauradors, tal i com ho fem també reservant les pistes de tennis o pàdel. D’aquesta manera, se us garanteix el servei.

Us avancem també que aviat començaran els concerts a la zona de la pèrgola i que caldrà fer reserves prèvies als restauradors per garantir-vos plaça. Es dotarà a l’entrada també de personal amb el llistat de reserves per a donar accés. Els socis/es sense reserva podran accedir sense tenir garantida taula i cadira.

Vetllem perquè sigui la família del Laietà qui en gaudeixi!
C.E.Laietà


COMENÇA LA TEMPORADA D’ESTIU AL CENTX100LAIETÀ 
El restaurant del Laietà

El centx100laietà us fa coneixedors de les propostes que tenim per a vosaltres per aquest estiu 2022.
Dóna la benvinguda a l’estació més calorosa de l’any de la nostra mà!

1. És any de Centenari, és any de Sant Joan al Club Esportiu Laietà.  

Imagines celebrar la nit més curta de l’any envoltat d’amics i família al teu Club?
Aquest 23 de juny a les 21 hores, vine al Laie i viu una revetlla màgica sopant amb un menú excepcional, copes, música en directe amb el nostre DJ i molta festa a la Pèrgola. 
Et convidem a gaudir i conèixer la nostra proposta gastronòmica al link Menú Sant Joan 2022.
Recordem per confirmar la reserva s’ha de fer el pagament per avançat abans del dia 20 de juny.
Més informació i reserves a centx100laieta@globalbarcelona.es, a la web www.centx100laieta.cat o al telèfon 934486119

2. Pèrgola.
Torna l’estiu i comença un nou concepte gastronòmic i de servei a la pèrgola del centx100laietà, el racó més íntim del Club Esportiu Laietà. Tapes variades, pizzes, coques de recapte, focaccia i un menú de cap de setmana fresh & hot, on podràs combinar un entrant fresc amb una brasa.  
Obrirem a partir del 4 de juny de dimecres a diumenge. Estigueu atents als nostres canals de comunicació, durant els pròxims dies us presentarem les noves cartes de la pèrgola.
A més a més tindrem tres nits temàtiques convidant a totes i tots a reunir-se per celebrar un estiu ple d’emocions i experiències gastronòmiques de l’estil Latino, brasiler i american midwest. 
Estigueu atents a les nostres xarxes socials per ser coneixedors de primera mà de les dates “SAVE THE DATE”

Deixaràs que t’ho expliquin?

3.Nova barra terrassa. 
Estem d’enhorabona, estem d’inauguració. La Terrassa del Club Esportiu Laietà té una nova barra molt més funcional i adaptada al paisatge del Club. Perquè pensem amb tu, perquè pensem per a tu

Més informació i reserves a centx100laieta@globalbarcelona.es, a la web www.centx100laieta.cat o al telèfon 934486119 
Centx100laietà


APROFITA LES NOSTRES PROMOCIONS 
Soci porta soci i Abonat de Pàdel es fa soci

Recordeu que durant tot l’any 2002, l’any del nostre Centenari, estaran vigents 2 promocions que no podeu deixar escapar.

  • Soci porta Soci
  • Abonat de Pàdel es fa Soci

Ambdues campanyes tenen molts avantatges tant per als socis i sòcies que porten un nou membre, com per a qui es converteix en nou soci/sòcia.Si voleu més informació sobre aquestes promocions només heu d’escriure un email a Atenció al Soci (comunicacio@laieta.cat / atencioalsoci@laieta.cat)
D’aquesta manera volem agrair i premiar la vostra fidelitat un cop més!Sou els millors ambaixadors del Club i volem que la família Laietà continuï creixent i sigui cada cop més gran!
C.E.Laietà


ÚLTIM DIA PER VISITAR L’EXPOSICIÓ DEL CENTENARIDemà divendres 27 de maig

Us recordem que demà divendres 27 de maig teniu l’última oportunitat de visitar l’Exposició el Centenari del C.E.Laietà 1922-2022.Podreu gaudir de la nostra història centenària, descobrint amb tots els secrets i curiositats del nostre club amb un recorregut emocionant a través de textos, imatges i documents.L’exposició és totalment gratuïta i romandrà oberta fins a aquest divendres 27 de maig de 9 a 20 hores.Lloc: Espai Expositiu de Les Corts a la Seu del Districte (Plaça de Comas, 18).Podeu veure aquí el cartell.Aquí teniu la informació que ha penjat l’Ajuntament de Barcelona (info).Us hi esperem!C.E.Laietà